Společnost AVE CZ se stává majitelem společnosti HERKUL

31/1/2022

31. ledna 2022 – Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. se stala 31. 1. 2022 novým vlastníkem stavební společnosti HERKUL a.s., která se na trhu stavebních prací pohybuje již od roku 1996.

Společnost HERKUL a.s. se ve své stavební činnosti zabývá především dopravními a pozemními stavbami. Tato činnost je podpořena vlastní projekční činností, autodopravou, rozsáhlým strojovým parkem, vlastní obalovnou, betonárnou a recyklační plochou.

Tato transakce zcela zapadá do rámce naší strategie. Společnost AVE takto nově ovládne významného hráče na poli stavebních prací s obratem okolo jedné miliardy korun, který je v současné době předním dodavatelem liniových staveb, především v Ústeckém a Středočeském kraji. Přivítáme tak do našeho týmu 300 nových zaměstnanců. Našim zákazníkům budeme nově moci nabídnout služby spojené nejen s provozem, ale i s komplexní výstavbou dopravní infrastruktury.