Zajištění svozu odpadu v Praze

2/2/2015

2. února 2015 – Od 01.02.2015 bude společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. i nadále zajišťovat svoz odpadu pro 7 městských částí.

Na základě uzavřené Smlouvy o poskytování služeb mezi hlavním městem Praha a společností AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. bude AVE CZ od 01.02.2015 zajišťovat svoz komunálního odpadu v městských částech Praha 2, Praha 3, Praha 8, Praha 9, Praha 10, Praha 14 a Praha–Troja. Smlouva je uzavřena na dobu určitou maximálně do 31.7.2016.

Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. pověří plněním služby v městské části Praha 2 v rámci subdodavatelského vztahu firmu Komwag, a.s. a v městské části Praha-Troja firmu Ipodec-Čisté město, a.s.